درخواست عکس هنرمندان خارجی عکس هنرمندان مرد عکس هنرمندان زن
  • الناز شاکردوست در اکران مردمی فیلم مطرب

    الناز شاکردوست در اکران مردمی فیلم مطرب

  • عکسهایی از گل شقایق نعمانی ژاپنی

    عکسهایی از گل شقایق نعمانی ژاپنی

  • عکسهای هستی مهدوی در اکران فیلم ماجرای نیمروز - رد خون در ۳۷ اُمین جشنواره فیلم فجر

    عکسهای هستی مهدوی در اکران فیلم ماجرای نیمروز - رد خون در ۳۷ اُمین جشنواره فیلم فجر

  • عکسهای دیبا زاهدی در اکران فیلم تیغ و ترمه در ۳۷ اُمین جشنواره فیلم فجر

    عکسهای دیبا زاهدی در اکران فیلم تیغ و ترمه در ۳۷ اُمین جشنواره فیلم فجر

  • عکسهایی از الهه حصاری در اکران خصوصی فیلم ترانه

    عکسهایی از الهه حصاری در اکران خصوصی فیلم ترانه

  • عکسهایی از زیبا کرمعلی در اکران عمومی فیلم درساژ

    عکسهایی از زیبا کرمعلی در اکران عمومی فیلم درساژ

  • عکسهایی از مریم معصومی در اکران خصوصی فیلم ترانه

    عکسهایی از مریم معصومی در اکران خصوصی فیلم ترانه

  • عکسهایی از ماهور الوند در اکران فیلم درساژ

    عکسهایی از ماهور الوند در اکران فیلم درساژ

  • عکسهایی از پرنده گراندالای آبی

    عکسهایی از پرنده گراندالای آبی

  • عکسها و بیوگرافی سینتا لورا کیل Cinta Laura Kiehl

    عکسها و بیوگرافی سینتا لورا کیل Cinta Laura Kiehl

  • عکس ها و بیوگرافی Pimchanok Luevisadpaibul بازیگر و مدل تایلندی

    عکس ها و بیوگرافی Pimchanok Luevisadpaibul بازیگر و مدل تایلندی

  • عکس ها و بیوگرافی Araya Alberta Hargate آریا آلبرتا هارگیت

    عکس ها و بیوگرافی Araya Alberta Hargate آریا آلبرتا هارگیت

  •  عکسهای ساعد سهیلی و همسرشون گلوریا هاردی در اکران خصوصی فیلم پل خواب

    عکسهای ساعد سهیلی و همسرشون گلوریا هاردی در اکران خصوصی فیلم پل خواب

  •  عکسهای هومن سیدی در اکران خصوصی فیلم پل خواب

    عکسهای هومن سیدی در اکران خصوصی فیلم پل خواب

  •  عکسهای هدی زین العابدین در اکران خصوصی فیلم پل خواب

    عکسهای هدی زین العابدین در اکران خصوصی فیلم پل خواب

تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت کسب درآمد

طرز تهیه کلم کالی سوخاری با دانه کاج

مواد لازم:

یک چهارم فنجان دانه کاج
۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون
۲ حبه سیر (له شده)
یک چهارم فنجان کشمش
۱ عدد کلم کالی (برگ هایش خرد شوند)
نصف تا یک قاشق چایخوری فلفل قرمز
یک چهارم فنجان سرکه بالزامیک
نمک و فلفل سیاه

 

طرز تهیه:

یک قابلمه برداشته و روی حرارت بالا قرار دهید. دانه کاج را داخل آن ریخته و آن را تفت دهید تا به رنگ قهوه ای در بیاید. حواستان باشد که این دانه ها خیلی سریع می سوزند. موقع تفت دادن آنها را دائم هم بزنید. وقتی سرخ کردن دانه ها تمام شد، آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.

روغن زیتون را داخل قابلمه ریخته و در کل ظرف بچرخانید. سیر را اضافه کرده و برای سی ثانیه تفت دهید. قابلمه باید داغ باشد، پس خیلی طول نمی کشد که سیر طلایی رنگ شود.

سبزی را اضافه کرده و خوب هم بزنید. تا زمانی که سبزی پژمرده شده و مقداری از آب خود را از دست بدهد به تفت دادن ادامه دهید. معمولا ۴ تا ۵ دقیقه طول می کشد. (اگر به جای کلم کالی از اسفناج استفاده می کنید یک تا دو دقیقه تفت دادن کافیست)
بعد دانه کاج، کشمش و نمک و فلفل قرمز را اضافه کنید.

در آخر سرکه بالزامیک را داخل قابلمه ریخته و خوب هم بزنید و اجازه دهید جوش بیاید. بعد از اینکه جوش آمد قابلمه را از روی حرارت برداشته و نمک و فلفل سیاه را برای طعم دار کردن روی آن بپاشید.

  • تاریخ ارسال : 29 / 09 / 1394
  • بازدید : 449 مشاهده
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی