مواد اولیه:
- برنج 3 پیمانه
- برگ مو 300 گرم
- مرغ بدون استخوان 500 تا 600 گرم
- پیاز 1 عدد
- سویا سس 1 قاشق غذاخوری
- پودر خردل 1 قاشق چایخوری
- گرد لیمو عمانی 1 قاشق سوپخوری
- نمک و فلفل و ادویه و زردچوبه و زعفران و روغن به میزان لازم
طرز تهیه:
1. مرغ ها رو به تکه های کوچک تقسیم کنید. پیاز رو خرد کنید و روی مرغ بریزید. پودر لیمو عمانی, پودر خردل و سویا سس و نمک و زعفران به مرغ اضافه کنید و بذارید توی یخچال برای حداقل ۱ ساعت بمونه تا مزه دار بشه.
2. برگ موها رو بشویید و خرد کنید و در یک قابلمه برای چند دقیقه بپزید و بعد آبکش کنید.
3. برنج رو به روش کته یا آبکش آماده کنید و برگ مو ها رو با پلو مخلوط کنید و بذارید تا پلو دم بکشه.
4. تو این فاصله هم در یک قابلمه روغن بریزید و مرغ ها رو به اون اضافه کنید و بذارید تا مرغ ها سرخ بشن و بعد هم به اون کمی زردچوبه و ادویه بزنید و بذارید تا با کمی آب خوب بپزه و به همراه پلو سرو کنید.
نکات:
1. پودر خردل رو از عطاری ها میتونید تهیه کنید.
2. به جای مرغ از ماهیچه گوسفندی هم میتونید استفاده کنید.
3. این غذا شاهرودی است!
- تاریخ ارسال : چهار شنبه 09 / 04 / 1395
- بازدید : 555 مشاهده
لینک کوتاه مطلب :http://www.toriya.ir/2369