دستور شماره یک
مواد اولیه:
- هویج 500 گرم
- روغن مایع به میزان لازم
- سینه مرغ بدون استخوان 500 گرم
- پیاز داغ 2 قاشق غذاخوری
- زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به دلخواه
- شکر 2 قاشق غذاخوری
- آب غوره نیم لیوان
- برنج 600 گرم
- روغن حیوانی 1 قاشق غذاخوری
- خلال پسته به دلخواه
طرز تهیه:
هویجها را پوست بکنید و نگینی خرد کنید و در کمی روغن سرخ کنید. سینة مرغ را به اندازة خورشی خرد کنید و همراه با پیاز داغ کمی سرخ کنید و هویج، زعفران، نمک، فلفل، شکر و آب غوره را به آن اضافه کنید. بعد از چند جوش خورش آماده است و برای تزیین آن میتوانید از خلال پسته استفاده کنید. برنج را با روغن حیوانی دم کرده و با خورش سرو کنید.
نکته:
۱. این غذا، مخصوص شهر دامغان است.
۲. این غذا را با گوشت هم میتوان پخت.
دستور شماره دو
مواد اولیه:
- هویج 500 گرم
- سینه مرغ 500 گرم
- پیاز داغ 2 قاشق سوپخوری
- زعفران دم کرده 2 قاشق چایخوری
- نمک و فلفل به مقدار کافی
- شکر 2 قاشق غذا خوری
- آب غوره نیم لیوان
- روغن حیوانی 1 قاشق غذا خوری
- خلال پسته به مقدار کافی
طرز تهیه:
هویجها را خلالی خرد کرده و در روغن سرخ میکنیم سینه مرغ را خرد میکنیم و همراه با پیاز سرخ میکنیم و هویج، زعفران نمک و فلفل، شکر و آب غوره را به ان اضافه میکنیم بعد از آماده شدن خورش از خلال پسته برای تزیین آن استفاده میکنیم.
- تاریخ ارسال : چهار شنبه 09 / 04 / 1395
- بازدید : 452 مشاهده
لینک کوتاه مطلب :http://www.toriya.ir/2368