ماهيچه هميشه غذاي محبوب و البته لذيذي است اما مثل آبگوشت كه هر شهري براي آن دستور پخت متنوعي دارد كازرونيها هم براي پلوماهيچه دستور جالبي دارند؛ مثلا به جاي اينكه سس مخصوص داشته باشند از آب ماهیچه براي طبخ برنج استفاده ميكنند. اگر طرفدار ماهيچه هستيد مدل كازروني آن را حتما امتحان كنيد.
مواد لازم:
- ۴ عدد ماهيچه گوسفند
- ۵ پیمانه برنج
- ۱ عدد پياز
- نصف فنجان زعفران دم شده
- ۱ ق چ دارچين و فلفل سياه
- به میزان لازم نمك و زردچوبه
- به میزان لازم رب گوجه فرنگی
طرز تهیه:
1. پياز را رنده كنيد و آب آن را بگيريد.
2. حالا ماهيچهها را درون ظرف بزرگي بريزيد.
3. پياز، زعفران دم شده، فلفل سياه و دارچين را روي ماهيچه بريزيد و براي 24 ساعت درون يخچال بگذاريد.
4. بعد از 24 ساعت ماهيچه را با دو پیمانه آب جوش روي حرارت ملايم بگذاريد تا بپزد.
5. بعد از دو ساعت نمك، زردچوبه و رب گوجه فرنگي را هم اضافه كنيد.
6. وقتي ماهيچهها نرم شد و خوب پخت، از آب در بياوريد و برنج را درون آن بريزيد و دم كنيد.
نکته:
اگر از بوي ماهيچه خوشتان نميآيد يك عدد سير رنده شده به مواد اوليهتان اضافه كنيد.
- تاریخ ارسال : دو شنبه 07 / 04 / 1395
- بازدید : 590 مشاهده