ايران كشور آبگوشت خورهاي حرفهای است. آبگوشتهايي با انواع حبوبات و سبزيهای مختلف. اما آبگوشت شهر كرديها با بقیه آبگوشتها تفاوت دارد وآن اینکه با گوشت و نخود والبته قره قوروت طبخ مي شود. اگر دوست داريد آبگوشت متفاوت و البته ترش بخوريد اين دستور را فراموش نكنيد.
مواد لازم:
- ۴۰۰ گرم گوشت گوسفند
- ۱ پیمانه نخود
- ۱ عدد پياز
- ۲ عدد گوجهفرنگي
- ۲ ق س قره قوروت
- نمك، فلفل و زردچوبه به اندازه لازم
طرز تهیه:
1. نخود را از يك شب قبل خيس كنيد و بپزيد.
2. گوشت را با كمي پياز و زردچوبه روي حرارت ملايم بگذاريد.
3. وقتي گوشت پخت ،نخود پخته را اضافه كنيد.
4. گوجهفرنگي و قره قوروت را با نمك، فلفل و زردچوبه به بقيه مواد اضافه كنيد.
5. آبگوشت را بگذاريد روي حرارت كم خوب جا بيفتد.
نکته:
اگر دلتان مي خواهد رنگ آب گوشتتان سرخ شود يك ق س رب گوجهفرنگي به آن اضافه كنيد.
- تاریخ ارسال : دو شنبه 07 / 04 / 1395
- بازدید : 698 مشاهده
لینک کوتاه مطلب :http://www.toriya.ir/2351