درخواست عکس هنرمندان خارجی عکس هنرمندان مرد عکس هنرمندان زن
  • الناز شاکردوست در اکران مردمی فیلم مطرب

    الناز شاکردوست در اکران مردمی فیلم مطرب

  • عکسهایی از گل شقایق نعمانی ژاپنی

    عکسهایی از گل شقایق نعمانی ژاپنی

  • عکسهای هستی مهدوی در اکران فیلم ماجرای نیمروز - رد خون در ۳۷ اُمین جشنواره فیلم فجر

    عکسهای هستی مهدوی در اکران فیلم ماجرای نیمروز - رد خون در ۳۷ اُمین جشنواره فیلم فجر

  • عکسهای دیبا زاهدی در اکران فیلم تیغ و ترمه در ۳۷ اُمین جشنواره فیلم فجر

    عکسهای دیبا زاهدی در اکران فیلم تیغ و ترمه در ۳۷ اُمین جشنواره فیلم فجر

  • عکسهایی از الهه حصاری در اکران خصوصی فیلم ترانه

    عکسهایی از الهه حصاری در اکران خصوصی فیلم ترانه

  • عکسهایی از زیبا کرمعلی در اکران عمومی فیلم درساژ

    عکسهایی از زیبا کرمعلی در اکران عمومی فیلم درساژ

  • عکسهایی از مریم معصومی در اکران خصوصی فیلم ترانه

    عکسهایی از مریم معصومی در اکران خصوصی فیلم ترانه

  • عکسهایی از ماهور الوند در اکران فیلم درساژ

    عکسهایی از ماهور الوند در اکران فیلم درساژ

  • عکسهایی از پرنده گراندالای آبی

    عکسهایی از پرنده گراندالای آبی

  • عکسها و بیوگرافی سینتا لورا کیل Cinta Laura Kiehl

    عکسها و بیوگرافی سینتا لورا کیل Cinta Laura Kiehl

  • عکس ها و بیوگرافی Pimchanok Luevisadpaibul بازیگر و مدل تایلندی

    عکس ها و بیوگرافی Pimchanok Luevisadpaibul بازیگر و مدل تایلندی

  • عکس ها و بیوگرافی Araya Alberta Hargate آریا آلبرتا هارگیت

    عکس ها و بیوگرافی Araya Alberta Hargate آریا آلبرتا هارگیت

  •  عکسهای ساعد سهیلی و همسرشون گلوریا هاردی در اکران خصوصی فیلم پل خواب

    عکسهای ساعد سهیلی و همسرشون گلوریا هاردی در اکران خصوصی فیلم پل خواب

  •  عکسهای هومن سیدی در اکران خصوصی فیلم پل خواب

    عکسهای هومن سیدی در اکران خصوصی فیلم پل خواب

  •  عکسهای هدی زین العابدین در اکران خصوصی فیلم پل خواب

    عکسهای هدی زین العابدین در اکران خصوصی فیلم پل خواب

تبلیغات در سایت تبلیغات در سایت کسب درآمد

طرز تهیه خورش به آلو یزدی

خورش به آلو یکی از غذاهای سنتی یزد است که در فصل پاییز محبوبیت زیادی پیدا می کند. با توجه به این که در پخت خورش بِه، آلو و شکر مورد استفاده قرار می‌گیرد. استفاده از کمی آب لیمو ترش نیز طعم این خورش را ملس و دلچسب می‌کند. این خورش در زمره خورش‌ های ملس به حساب می‌آید و در نتیجه طرفداران خاص خود را دارد.

مواد اولیه:

  • آلو خیس شده 250 گرم
  • لپه نصف پیمانه (75 گرم)
  • پیاز خلال شده 1 عدد (140 گرم)
  • روغن مایع مخصوص سرخ کردن به مقدار لازم
  • مغز ران گوسفند یا گوساله خرد شده 400 گرم
  • زردچوبه پودر شده 1 قاشق سوپ خوری (6 گرم)
  • زعفران ساییده و حل شده در آب جوش 1 قاشق سوپ‌ خوری (14 میلی‌لیتر)
  • بِه خردشده 2 عدد (520 گرم)
  • رب گوجه فرنگی 2 قاشق سوپ‌ خوری (30 گرم)
  • شکر 3 قاشق سوپ‌ خوری (39 گرم)
  • آب لیموترش 2 قاشق سوپ‌ خوری (28 میلی‌لیتر)
  • فلفل سیاه پودر شده و نمک به مقدار لازم
  • زنجبیل پودر شده نصف قاشق چای‌ خوری


روش تهیه:


1. آلو را در ظرفی حاوی آب به مدت یک ساعت خیس کنید.

2. لپه را نیز در مقداری آب خیس کرده (در مدت زمان خیساندن، دو تا سه بار آب آن را عوض کنید)، سپس هنگام پخت، در آبکش بریزید.

3. پیاز را در تابه‌ ای حاوی روغن تفت دهید تا نرم و شفاف شود.

4. گوشت را به پیاز اضافه کرده، حرارت را زیاد کنید و تفت دهید تا حدی که آب آن کشیده شود. لپه را به قابلمه حاوی گوشت اضافه کنید و به مدت دو تا سه دقیقه تفت دهید،‌ سپس زردچوبه را به آن بیفزایید.

5. شش پیمانه آب به گوشت اضافه کرده، زمانی که جوش آمد، حرارت را ملایم کنید. زعفران را به آن افزوده، درب ظرف را بگذارید تا گوشت بپزد.

6. به و رب گوجه‌ فرنگی را به طور جداگانه در تابه‌ ای حاوی روغن تفت دهید و به همراه آلو (و آب آن) در نیم ساعت آخر پخت به خورش بیفزایید.

7. سپس شکر، آب‌ لیمو، نمک، فلفل و زنجبیل را نیز به خورش اضافه کنید، درب ظرف را بگذارید تا خورش جا بیفتد،‌ سپس در ظرف مورد نظر ریخته و به همراه پلو سرو کنید.

نکته:

1. دقت داشته باشید که حتماً لپه را تفت دهید؛ زیرا این کار مانع از وا رفتن لپه می‌شود.

2. در صورت تمایل می‌توانید نصف پیمانه (75 گرم) لپه را با پیاز سرخ شده تفت دهید، سپس به گوشت اضافه کنید.

  • تاریخ ارسال : دو شنبه 07 / 04 / 1395
  • بازدید : 399 مشاهده
نام
ایمیل (منتشر نمی‌شود) (لازم)
وبسایت
:) :( ;) :D ;)) :X :? :P :* =(( :O @};- :B /:) :S
نظر خصوصی
مشخصات شما ذخیره شود ؟ [حذف مشخصات] [شکلک ها]
کد امنیتیرفرش کد امنیتی