مواد اولیه:
- پیاز 1عدد
- آب 5-6 پیمانه
- نمک، فلفل و زردچوبه به مقدار لازم
- فلفل سبز تند 1عدد
- سیب زمینی متوسط 1عدد
- لوبیا قرمز پخته 1 پیمانه
- بلغور گندم 1 پیمانه
- گوجه فرنگی 1 عدد
- نخود پخته شده 1پیمانه
- رب گوجه فرنگی 1 ق غ
- مرزه خشک 1 ق غ
طرز تهیه:
1. بلغور را نیم ساعت قبل خیس کنید.
2. سیب زمینی رو بصورت مربع کوچک خرد کنید و کنار بگذارید.
نکته: برای طعم بهتر میتونین فلفل دلمه ای رو خرد کرده و اضافه کنید.
3. پیاز را خرد کرده و در یک قابلمه ای سرخ کنید.
4. نمک، فلفل و زردچوبه را هم بریزید و تفت دهید تا طلایی رنگ بشه.
5. بعد گوجه فرنگی رو بصورت ریز خرد کرده و به قابلمه اضافه میکنیم تا گوجه فرنگی در داخل پیاز داغ نرم بشه.
6. بعد بلغور را با دو پیمانه آب به پیاز داغ اضافه کنید و بذارین بلغور پخته شود.
7. بعد یکی دو جوش که زد، 3پیمانه آب و،سیب زمینی و فلفل سبز تند رو هم به قابلمه اضافه کنید و بگذارید با در بسته و با حرارت ملایم تا اینکه سیب زمینی نرم شود.
8. این نکته رو فراموش نکنید که چند باری هم بزنید تا بلغور ته نگیرد.
9. اگر آبش جوشید و کم شد میتونین آب جوش بریزید.
10. سپس سیب زمینی که پخته شد رب گوجه فرنگی ،مزره خشک ،لوبیا قرمز و نخود رو که از قبل پخته شده و آماده کردیم را هم اضافه کنید و هم بزنید.
11. سپس بمدت 10 دقیقه ای بگذارید تا آشمون جا بیوفته و لعابدار بشه بعد نوش جان کنید.
- تاریخ ارسال : پنج شنبه 03 / 04 / 1395
- بازدید : 321 مشاهده