
- تاریخ ارسال : جمعه 22 / 11 / 1395
- موضوعات : آشپزی و تغذیه , شیرینی و دسر ,
- بازدید : 560 مشاهده
در این مطلب همراه ما باشید با طرز تهیه کیک گردویی ساده و خوشمزه
در این مطلب همراه ما باشید با طرز تهیه کیک گردویی ساده و خوشمزه
دسر سنتی باستخ یا لوزانک از خوش طعم ترین شیرینی هایی است که در سفره میهمانیهای عید نوروز مردم ارومیه جای دارد.
شکلات, مغزها و میوه های خشک که ترکیبی کامل را تشکیل می دهند, همه با هم در این فاج شکلاتی فندق و میوه, ساده و آسان پیدا می گردند.
کیک شکلات و آناناس با ماست غلیظ و کنسرو آناناس تزیین می گردد. کیک شکلات و آناناس کم چربی بوده اما به هیچ وجه از داشتن طعم و مزه لذیذ بی بهره نیست.
گوشت نرم سینه مرغ که به قطعات کوچک خرد شده برای سالاد اسپایسی مرغ ایده آل می باشد. تکه های کوچک مرغ سریع پخته شده و با دیگر مواد سالاد مخلوط می شوند.
این رسپی بسیار راحته که میتونید هر روز واسه مهمانهای همون روزتون درستش کنید و نگران مهمونای فرداتون نباشید. فر هم که نمیخواد پس واسه دوستانی که تو خونه فر ندارند مناسبه.
آبنبات پولکی هایی که قدیم مادرها درست می کردند را یادتان می آید؟ می خواهیم به یاد گذشته ها امروز از آن آبنبات ها درست کنیم. پس با ما همراه باشید.
آیا فکر می کنید سالاد الویه فقط مخصوص ما ایرانی هاست؟ کاملا اشتباه فکر می کنید. اتفاقا اوکراینی ها هم برای خودشان نوعی سالاد سیب زمینی دارند که شبیه سالاد الویه خودمان است. امروز طرز تهیه آن را با هم مرور می کنیم.
خیلی وقت است که پای ژله به سفره هایمان باز شده است. حالا دیگر خانم های با سلیقه به درست کردن ژله به شکل ساده بسنده نمیکنند و انواع تزیینات را ابداع می کنند. در این مطلب هم طرز تهیه ژله به شکل شیرینی زبان را به شما آموزش می دهیم.
قرمز به عنوان پرشورترین و تندترین رنگ موجود در طبیعت شناخته میشود که با تأثیرات آنی و هیجانی همراه است. شاید بتوان گفت رنگ قرمز، بیش از هر رنگ دیگری میتواند توجه فرد را به خود جلب کند.
شیرینی زبان از جمله شیرینی های قدیمی است، که برای خیلی ها یادآور خاطره هایشان است. در این مطلب طرز تهیه شیرینی های کوچک زبان را به شما اموزش می دهیم.
یکی از چیزهایی که این سالاد را از بقیه سالادها متمایز کرده است، سس آن است. سس این سالاد دارای ارده است که هم آن را تبدیل به یک سالاد مقوی کرده و هم طعم بینظیری به آن داده است.
به منظور تهیه پوره ی کیوی، 6 عدد کیوی را پوست کنده، خرد می کنیم و در مخلوط کن می ریزیم.
امروز می خواهیم طرز تهیه نوعی بیسکوییت مغزدار به نام فینگر تمیتوچیز را به شما آموزش دهیم که بچه ها نیز خیلی از آن استقبال می کنند.
گوجه فرنگی ها را نصف کرده و به آرامی فشار دهید تا عصاره و دانه هایش بیرون بیاید (می توانید از انگشتانتان هم برای بیرون آوردن دانه ها و پالپ آن استفاده کنید). بعد از این کار، گوجه ها را به تکه های ۲٫۵ سانتیمتری خرد کنید.
درست کردن این رولت هندوانه برای شب یلدا شاید در نگاه اول کمی سخت به نظر برسد، ولی با دستور تهیه ای که در ادامه مطلب مشاهده خواهید کرد، میتوانید با کمی دقت در اندازه مواد و ترتیب آنها، به راحتی رولت را تهیه کرده و از عزیزانتان در شب یلدا پذیرایی کنید.
یک قابلمه برداشته و روی حرارت بالا قرار دهید. دانه کاج را داخل آن ریخته و آن را تفت دهید تا به رنگ قهوه ای در بیاید. حواستان باشد که این دانه ها خیلی سریع می سوزند. موقع تفت دادن آنها را دائم هم بزنید. وقتی سرخ کردن دانه ها تمام شد، آنها را از قابلمه خارج کرده و کنار بگذارید.
داخل یک کاسه ماهی را به تکه های کوچک خرد کنید. کرفس، پیاز، کَبَر، عصاره لیموترش، روغن زیتون و شوید را هم در یک بشقاب دیگر به خوبی مخلوط کنید. حالا این مخلوط را به آرامی به کاسه ای که سالمون ها داخل آن هستند اضافه کرده و هم بزنید.
گاهی می توانید برای شگفت زده کردن کودکتان از نوعی دسر استفاده کنید که می دانید فرزندتان به آن علاقه دارد. مثلا برای بچه هایی که کفشدوزک های با مزه را دوست دارند، دسر کفشدوزکی درست کنید.
اگرچه باسلوق یکی از شیرینی هایی است که خیلی زیاد مصرف نمی شود اما خیلی ها آن را دوست دارند. برای همین طرز تهیه باسلوق خانگی را به شما آموزش داده ایم.