
- تاریخ ارسال : جمعه 22 / 11 / 1395
- موضوعات : آشپزی و تغذیه , آموزش آشپزی ,
- بازدید : 519 مشاهده
همبرگر عدس و گردو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت میباشد که ما طرز تهیه آن را برای شما آمادهکرده ایم
همبرگر عدس و گردو از مجموعه دستورغذایی های مارتا استوارت میباشد که ما طرز تهیه آن را برای شما آمادهکرده ایم
طرز تهیه خورش آلوچه با مرغ
از غذاهای محلی استان زنجان
پای همبرگر یک غذای فوق العاده خوش طعم و لذیذ است که غذای کلاسیک آمریکا از سال 1950 محسوب می شود.در ادامه با ما همراه باشید.
آبگوشت یکی از غذاهای لذیذ است که از قدیم الایام در بین ما ایرانی ها باب بوده است. اگرچه غذایی فوق العاده سنتی محسوب می شود، اما هنوز هم طرفداران خود را از دست نداده است. در این مطلب طرز تهیه آبگوشت غوره را به شما آموزش داده ایم.
اگر شب یلدا مهمان دارید و به دنبال یک غذای خاص هستید این غذای گیلانی را که شبیه خورش فسنجان است به شما پیشنهاد میکنیم.
در ادامه این مطلب از توریا با طرز تهیه خورش آلو مسمای گیلانی با ما همراه باشید
سیرقلیه یکی از چندین غذای سنتی و محلی گیلانیهاست. در گیلان مخلوط سیر و تخم مرغ به تنهایی "سیر واویج” یا "سیرابیج” نامیده می شود که خود نیز به عنوان خورشی ساده با برنج سرو شده و بسیار خوشمزه است. فعل ویجیدن یا بیجیدن در زبان گیلکی به معنای سرخ کردن است.
در این ادامه این مطلب از توریا با طرز تهیه کویی تره از غذاهای محلی استان گیلان با ما همراه باشید.
در ادامه این بخش از توریا با طرز تهیه ترشه تره گیلانی از غذاهای محلی استان گیلان با ما همراه باشید
میرزا قاسمی یکی از پر طرفدار ترین غذاهای گیلان و مازندران میباشد که در سراسر ایران این غذا محبوبیت خاصی دارد و به عنوان پیش غذا نیز سرو می شود.
2 دستور پخت از میرزا قاسمی برای شما آماده نمودیم که ادامه مطلب می خوانید.
در ادامه با طرز تهیه باقالا قاتق گیلانی با ما همراه باشید
در ادامه این مطلب با طرز تهیه تاک پلو که از غذاهای محلی استان سمنان میباشد با ما همراه باشید
در این قسمت از توریا با دو دستور تهیه خورش هویج و پسته که از غذاهای محلی استان سمنان میباشد در ادامه با ما باشید.
در این بخش از توریا با طریقه درست کردن سبزی پلوی دامغانی در ادامه با ما همراه باشید
ايران كشور آبگوشت خورهاي حرفهای است. آبگوشتهايي با انواع حبوبات و سبزيهای مختلف. اما آبگوشت شهر كرديها با بقیه آبگوشتها تفاوت دارد وآن اینکه با گوشت و نخود والبته قره قوروت طبخ مي شود. اگر دوست داريد آبگوشت متفاوت و البته ترش بخوريد اين دستور را فراموش نكنيد.
ماهيچه هميشه غذاي محبوب و البته لذيذي است اما مثل آبگوشت كه هر شهري براي آن دستور پخت متنوعي دارد كازرونيها هم براي پلوماهيچه دستور جالبي دارند؛ مثلا به جاي اينكه سس مخصوص داشته باشند از آب ماهیچه براي طبخ برنج استفاده ميكنند. اگر طرفدار ماهيچه هستيد مدل كازروني آن را حتما امتحان كنيد.
كتلت درست كردن در ظاهر سخت است اما وقتي وارد روند ماجرا ميشويد همه چيز زيبا و جالب ميشود؛ به خصوص وقتي كه مواد را درون روغن سرخ ميكنيد و بوي خوش كتلت همه خانه را ميگيرد. قائمشهريها یک نوع کتلت به نام كتلت قلقلي دارند كه خيلي خوشمزه است. اگر طرفدار كتلت هستيد اين مدل را امتحان كنيد.
کوفته نخودچی یا کوفته یزدی یکی از غذاهای سنتی محبوب میان مردم استان یزد به شمار می رود.
کوفته لپه یکی از غذاهای سنتی یزد است که گرچه بی شباهت به کوفته تبریزی نیست، اما جزئیات آن متفاوت است.
خورش به آلو یکی از غذاهای سنتی یزد است که در فصل پاییز محبوبیت زیادی پیدا می کند. با توجه به این که در پخت خورش بِه، آلو و شکر مورد استفاده قرار میگیرد. استفاده از کمی آب لیمو ترش نیز طعم این خورش را ملس و دلچسب میکند. این خورش در زمره خورش های ملس به حساب میآید و در نتیجه طرفداران خاص خود را دارد.